Introducerar InBrowser; en privat webbläsare för Android

Har du behov av att surfa anonymt på din Android-enhet? InBrowser är en fullfjädrad webbläsare för Android 1.6 och uppåt som gör det möjligt att surfa runt helt utan historia eller cache.

Bakgrunden till InBrowser är att det ibland finns anledningar till att surfa lite privat på sin mobiltelefon. Till exempel kanske man vill söka på sjukdomssymptom eller besöka siter som man inte vill skall synas i sökhistoriken.

Oavsett anledning så fanns det inget inkognito/privat läge i den inbygga webbläsaren i Android. Så jag tog mig tiden att koda ihop en egen.

Webbläsaren fungerar likt FireFox Private Browsing eller Google Chrome Inkognito Läge, allt som man gör, söker efter, besöker eller ser på sparas inte. Så fort du stänger applikationen så tömmer den allt vad minne heter och nästa gång man startar så är webbläsaren helt ren.

Med InBrowser kan även ändra webbläsarens User Agent, vilket innebär att man slipper mobil-läge på vissa sidor.

Vill du prova InBrowser?

InBrowser är så klart helt gratis och stöter du på några buggar eller har förslag på funktioner är det bara att kontakta mig.

Så är du sugen på att prova så är det bara att söka på ”InBrowser” i Market.
För er som gillar att köra med QR-koder så hittar ni den till höger.

Väljer ni att installera InBrowser och gillar den så ge den gärna en stjärna eller fem i Market.

Stort tack till Patrik Riske för den klockrena ikonen.

Mer information hittar ni på:
http://tompodapps.com/inbrowser

10 svar på ”Introducerar InBrowser; en privat webbläsare för Android”

  1. Åtminstånde inte i min Desire 2.2.XX med Sense 🙂

   Kollade även igenom vanilla android med emulatorerna och där finns inget heller. Använder du kanske någon av dom andra Webbläsarna? Sedan kan man ju rensa sessionerna varje gång man stänger sin standard-läsare, men det känns något kontraproduktivt.

   Plus att InBrowser kan cloaka agent, något som är väldigt användbart om man surfar på … well … siter.

   1. Sorry tänkte inte så långt att den costom romen jag kör med (the official nexus one by enomether @ xda) kanske har modifierat standardwebbläsaren.

  1. Åtminstånde inte i min Desire 2.2.XX med Sense :)Kollade även igenom vanilla android med emulatorerna och där finns inget heller. Använder du kanske någon av dom andra Webbläsarna? Sedan kan man ju rensa sessionerna varje gång man stänger sin standard-läsare, men det känns något kontraproduktivt.Plus att InBrowser kan cloaka agent, något som är väldigt användbart om man surfar på … well … olika siter.

   1. Sorry tänkte inte så långt att den costom romen jag kör med (the official nexus one by enomether @ xda) kanske har modifierat standardwebbläsaren.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *